Website Powerbeautyfood live


Eindelijk is het dan zo ver powerbeautyfood.nl is live. Het is een drukke periode geweest van koken, bakken en fotoshoots.

fotoshoot

Ik heb veel geleerd. Het webdesign voor PowerBeautyFood heb ik zo uitgewerkt dat het zo goed mogelijk aansluit bij de bezoeker.

Ik heb de website gebouwd met html en css. Twee 'talen' die voor mij tot vorig jaar onbekend waren. En waar ik nu heel enthousiast van kan worden.

Twee passies die samen komen food & design.

Recepten bedenken, uitproberen en fotograferen. Ik wil Perry bedanken voor het proeven van al mijn recepten en het vastleggen van al deze gerechten. Het was erg leuk om samen met de fotografie bezig te zijn. Waarbij regelmatig de huiskamer en keuken verbouwd werden voor de fotoshoots.

Regelmatig deel ik nieuwe recepten op de site, social media en via de nieuwsbrief. Ik wil anderen inspireren om aan de slag te gaan met (h)eerlijke en pure ingredi├źnten. Natuurlijk heb je niet altijd tijd om uitgebreid te koken. Daarom zijn er allerlei recepten te vinden, zodat er altijd wel een gerecht bij jouw mood past.

Tips en recepten zijn altijd welkom!

cheesecake