Naan pizza


Een snelle vegetarischepizza.

vegetarische_naan_pizza

bereidingstijd

10 minuten

baktijd

10 minuten

portie

4 personen

Ingrediënten


4 naanbroden
200 gram tapenade of bruchettatopping
300 gram vegetarisch gehakt
70 gram feta
30 gram pijnboompitjes
8 cherry tomaatjes
scheutje balsamico cremosa
1 rode ui
25 gram basilicum


bereiding


Verwarm de oven op 200°C. Bak het gehakt kort in een koekenpan en roer de tapenade of bruchetta topping erdoor.

Besprenkel de naanbroden met wat water. En verdeel het gehaktmengsel over de broden.

Halveer de tomaten, snij de ui in ringen en verdeel ze samen met de pijnboompitjes over de broden. Verkruimel de feta erboven. En plaats de broden 10 minuten in de oven.

Voor het serveren druppel je nog wat balsamico cremoso over de broden en om het af te maken leg je nog een paar blaadjes basilicum bovenop.

Tip: Je kunt alle kanten op met deze naan pizza's. Kies de toppings die jij lekker vind. Ook lekker met ansjovisfilets.