notenpasta


Ik ben echt een zoetekouwmet een zwak voor notenpasta. Met dit recept geniet je verantwoord van notenpasta. Heerlijk voor op een volkorencracker, rijstewafel of een biologisch spelt broodje.

notenpsta

bereidingstijd

10 minuten

baktijd

10 minuten

portie

1 pot

Ingrediënten


100 gram gepelde hazelnoten
20 gram cashewnoten
20 gram amandelen
40 gram raw cacaopoeder
1 eetlepel hazelnootolie
1 eetlepel kokosolie
6 eetlepels agavesiroop
2 eetlepels vanillepoeder


bereiding


Rooster de hazelnoten, cashewnoten en amandelen in de oven op 180°c tot de noten bruiner van kleur zijn.

Maal alle nootjes in de keukenmachine totdat er een gladde boter ontstaat. Voeg alle andere ingrediënten toe en mix het tot een glad geheel.

Schep de notenpasta in een glazen pot en bewaar in de koelkast. Zo kun je blijven genieten van deze gezonde spread.