helen

hello


Ik heb altijd al een grote interesse gehad voor voeding en een healthy lifestyle. Zo is het idee ontstaan voor Power Beauty Food. Een site met informatie over PUUR en (H)EERLIJK eten. Ook vind je hier leuke tips en lifestyle artikelen. Ik wil anderen enthousiast maken door heerlijke recepten te delen.

Mijn motto GOOD FOOD = GOOD LIFE.

Opgegroeid met de biologische groenten uit grootvaders tuin. Met de hele familie de snijbonen snijden, groenten inwekken en stiekem snoepen van de lekkere rode bessen. De tuin van opa was een groot avontuur, ravotten, boomhutten bouwen in de walnotenboom. Als je honger kreeg van al dat spelen plukte je gewoon een appel of peer uit de boom.

En honing, van vader op zoon is de imkerij in onze familie overgenomen. Er gaat niets boven de smaak van verse honing, zonder toevoegingen maar puur zoals de natuur het bedoeld heeft. Slimme bijtjes die in hun zachte geel en zwarte jasjes, zoemend van de ene bloem naar de andere vliegen om een heerlijke zoete gouden verwennerij te maken. Je kunt dus wel zeggen dat ik al vroeg bewust werd dat natuurlijke voeding belangrijk is. Meer smaak en goed voor je lijf. Zo luste ik als kind echt geen honing uit de supermarkt, het smaakte zo anders dan de honing van mijn opa en mijn vader.

Ik bak en kook graag en ontdek graag nieuwe recepten. Maar ook oude ‘vergeten’ recepten. Op PowerBeautyFood.nl ontdek je PUUR en(H)EERLIJK eten, recepten voor iedere dag.

x_helen

NIEUWSBRIEF POWERBEAUTYFOOD

Ontvang extra recepten!AANMELDEN

TWITTER

@POWERBEAUTYFOOD


NIEUWSBRIEF POWERBEAUTYFOOD

Ontvang extra recepten!AANMELDEN
>>>>>>>>