rozen kokos makronen


Kokos en rozen een sublieme smaak combinatie, deze zoete traktatie is een kadootjebij de thee!

rozen_kokosmakronen

bereidingstijd

15 minuten

baktijd

12 minuten

portie

10 makronen

Ingrediënten


3 eiwitten
scheutje rozensiroop
2 eetlepls maple siroop
1 theelepel vanille poeder
150 gram geraspte kokos
snufje zout


bereiding


Verwarm de oven op 165°C. Klop de eiwitten met een snufje zout helemaal stijf.

Meng de kokos rasp, rozensiroop, maple siroop en vanille poeder in een aparte kom.

Schep de stijf geslagen eiwitten er voorzichtig doorheen tot een luchtig mengsel.

Bedek het bakblik met bakpapier. Gebruik twee eetlepels om schepjes op het bakblik te maken.

Bak de makronen in 12 minuten gaar in de oven. Laat na het bakken nog even afkoelen op het bakblik.

Een koekje om te genieten bij de thee of dessert.